Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massage & Welzijn

massagetherapie met natuurgeneeskundige achtergrond

Iriscopie/ oogdiagnostiek is een eeuwen oud diagnose middel. Vanaf het begin van de menselijke beschaving worden ogen gebruikt om informatie over de eigenaar te verkrijgen. De Chinezen lazen de gezondheid af aan de grootte, vorm en stand van de ogen. In de Indische ayurveda bepaalt de oogkleur iemands constitutie. In de Griekse mythologie was Iris de godin van de regenboog die de mensheid boodschappen van de goden bracht. Het kleurenspectrum van de regenboog symboliseert de diversiteit van de mensheid en reflecteert de grote variëteit aan kleuren binnen het lichaamsdeel dat wij allemaal hebben, de iris.

Sinds de toepassing van de iriscoop, is het onderzoek verbeterd. Ik zelf werk met een digitale iriscoop, de dino-lite. De iriskaart waarmee ik werk is ontwikkeld in Duitsland. Met deze kaart werd er in de jaren 50 van de vorige eeuw een onderzoek gestart in een Universiteitsziekenhuis. Een team iriscopisten maakte van duizenden patiënten een diagnose. De resultaten van de verschillende diagnoses werden met elkaar vergeleken en zo ontstond de plattegrond van de iriskaart. Er kwam inzicht in wat er allemaal te zien is in de irissen. De irissen bevatten een blauwdruk van erfelijke eigenschappen die je hebt meegekregen. De iris wordt zo niet alleen een plattegrond van de gesteldheid van het lichaam maar ook een krachtig middel om de eigenaar te kunnen doorgronden.

Iriscopie heeft in veel gevallen een preventieve werking. Er worden zaken zichtbaar gemaakt die voor de eigenaar op dat moment nog niet merkbaar zijn. Daardoor kan in een vroeg stadium actie worden ondernomen, hetgeen de gezondheid te goed komt. Met een reinigingskuur, kruiden, mineralen, hydrotherapie en massage kan ervoor worden gezorgd dat bepaalde organen in het menselijk lichaam worden gestimuleerd, gereinigd en versterkt.