Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massage & Welzijn

massagetherapie met natuurgeneeskundige achtergrond

Wie ben ik?

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Ingrid Bader geboren 23-05-1969 in de Haarlemmermeer. Mijn praktijk is gevestigd op de Stroet in St. Maarten. Daarnaast werkte ik de zaterdagen t/m 2020 als zzp'er voor YurtLife in Zaandam. Ik ben moeder van 4 kinderen, oma van 2 kleinkinderen, getrouwd en zelfstandig onderneemster sinds 1 april 2015. Ik hou van de natuur, cultuur en reizen. Mijn hobby's zijn: koken, fotograferen, Qi Gong, leuke dingen doen met mijn partner, kinderen en hun partners zoals: dansen, wandelen met de honden, skiën, samen eten, shoppen, verre reizen, weekendjes weg of city trips maken.

Mijn achtergrond tot therapeut:

Ik had fibromyalgie/ reumatische aandoening en kreeg niets anders mee dan hiermee te leren leven. Ik kon dat niet accepteren. Elke inspanning die ik deed was doodvermoeiend. Mijn denken ging in het zelfde ritme door, maar mijn fysieke lichaam werkte niet meer mee.

Met de kracht die ik even per dag had, ging ik Qi Gong oefeningen doen. Door dagelijks elke dag één uur te oefenen nam mijn kracht weer toe. Door de oefeningen werd mijn lichaam en geest op één lijn gebracht, emoties uit mijn verleden kwamen tijdens de oefeningen aan het licht. Deze bewegingsleer bracht mij een betere gezondheid. De mensen om me heen vroegen: “wil je mij ook de Qi Gong oefeningen leren.” Het lesgeven maakte mij enthousiast en dankbaar.

Ik werd nieuwsgierig en leergierig naar het fysieke lichaam en de kracht die daarin schuilt. Ik wilde veel meer weten hoe mijn lichaam werkte en hoe ikzelf in elkaar zat, dit werd mijn groei naar persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens mijn verdere zoektocht kwam ik in Canada, dicht bij de Niagara Falls in een museum terecht met kruidenkennis van de indianen. Ik wilde hier meer over leren. Thuis in Nederland ging ik google ’n op het internet naar fytotherapie. Zo kwam ik terecht op de website Hippocrates, hogeschool voor natuurgeneeskunde.

Ik bezocht de school, de muntjes vielen voor mij bij elkaar, waar ik ondertussen nieuwsgierig over was geworden, kon ik hier leren en nog veel meer; anatomie, iriscopie, ziekteleer, fytotherapie, psychologie ect.,

Deze opleiding ben ik gaan volgen vanaf 2005, gedurende 10 jaar. Mijn propedeuse heb ik in 2007 behaald. Ik koos voor de studierichting: natuurgeneeskunde en lichaamsgerichte therapieën. Tijdens de opleiding leerde ik ook masseren en ik ontdekte dat er een nog onbekende passie in mij zat. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen ontdekken en vormgeven.

My motto:

“follow your heart.” Do what you like, listen to your heart, find the things that suit you, inspire you and shape things the way you would like them to be.