Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massage & Welzijn

massagetherapie met natuurgeneeskundige achtergrond

In de westerse wereld waarin we nu leven, is het belangrijk voor de gezonde mens goed in balans te blijven. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Door dagelijks te oefenen, even tijd te nemen voor jezelf, kom je snel tot innerlijke rust. Met de innerlijke rust creëer je meer balans in je leven. Je bent in staat betere en snellere prestaties te leveren, zowel thuis als op het werk.

Je leert:

  • Loslaten
  • Stress verminderen
  • Ontspannen
  • Immuunsysteem versterken
  • Concentratie vermogen verhogen

Qi Gong is een duizend jaar oude Chinese bewegingsleer. Deze bewegingsleer is voor versterking en harmonisering van lichaam en geest. Door de combinatie van rust, ontspanning en beweging. Chi/Qi betekent energie en Gong betekent oefening. Er bestaan wel duizenden vormen van Qi Gong. Deze vorm van Qi gong is de meest helende vorm. De lift chi up en de flying crane is een alles omvattende oefening waardoor je immuunsysteem versterkt, vitaliteit steeds meer toeneemt, je concentratievermogen verbetert, stress vermindert. Alsof de binnenkant van je lichaam een heerlijke ontspannen massage krijgt.